ANTALYA'da yağışlı günlerde tamir ya da değişim bahanesiyle rögar kapaklarını çalan 4 kişilik çete jandarma tarafından yakalandı.
Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede çalınan rögar kapağı ve kablo hırsızlıklarıyla ilgili çalışma başlattı. 1 ay süren fiziki takip ve istihbarat çalışmasının ardından eşkalleri belirlenen kişilerin yakalanması için hazırlık yapıldı. Önceki gün Organize Sanayi Bölgesi'nde rögar kapaklarını açmaya çalışan kişilerin jandarmaya bildirilmesi üzerine Güven Timleri harekete geçti. Rögar kapaklarını otomobilin bagajına koymaya çalışan 2 kişi suçüstü yakalanırken olay yerinden kaçmaya çalışan 2 kişi de jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. Şüphelilerin aynı gün 17 rögar kapağı çaldığı belirlenirken yüzlerce kiloluk telefon ve internet kablosu hırsızlığına karıştıkları da ortaya çıktı.
Birçok suçtan kayıtları bulunan 23 yaşındaki M.S., 20 yaşındaki F.S., 25 yaşındaki D.K. ve 24 yaşındaki Ü.Ç.'nin yapılan sorgularında rögar kapaklarını çalmak için özellikle yağışlı havaları seçtikleri bu sayede vatandaşların dikkatini çekmemeye çalıştıkları anlaşıldı.
İfadeleri alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.