İngiliz haber ajansı Reuters, Londra'da düzenlenen saldırıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili skandal bir paylaşım yaptı. Ajans, Erdoğan'ın AB'ye teröre destek vermesi halinde kendilerinin de zarar görecekleri yönündeki uyarısını, saldırı talimatı gibi verdi.


Reuters'tan Londra Parlamento Saldırısıyla İlgili Skandal Erdoğan Paylaşımı
Bugün Londra'da parlamento yakınında bir saldırı gerçekleşti. İlk bilgilere göre saldırgan aracını insanların üzerine sürdü. Aracından inen şahıs, parlamento binasına girmeye çalışırken vurularak öldürüldü. Olayda en az 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.
REUTERS'TEN KÜSTAH PAYLAŞIM
İngiltere merkezli uluslararası haber ajansı Reuters, bu saldırının ardından Twitterhesabından skandal bir paylaşım yaptı.
Bu sabah yaptığı konuşmada AB ülkelerini teröre verdikleri destek konusunda uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz." demişti.
ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ YAYINLADILAR
Reuters meydana gelen bu saldırının ardından Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerini paylaşarak, saldırıdan Türkiye ve Erdoğan'ı sorumlu gibi göstermeye çalıştı.