KARTAL'da film sahnelerini aratmayan kavga. güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.  İddialara göre dün akşam restorana gelen iki kişi, işyeri sahibi Hüseyin Dağdelen'den haraç istedi. Dağdelen karşı gelince tartışma çıktı. Tartışma devam ederken içeriye işyeri sahibinin arkadaşı geldi ve bundan sonra ortalık bir anda karıştı.
GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, işyeri sahibinin arkadaşı haraç istedikleri iddia edilenlerden birine kafa atarak vurmaya başladı. Haraç istedikleri iddia edilen iki kişi, işyeri sahibi Hüseyin Dağdelen ve arkadaşı tarafından dövüldü. Dışarıya kaçan iki kişi dakikalar sonra bu kez arkadaşlarını da yanlarına alıp restorana döndü. Ellerindeki taş, sopa ve bıçaklarla gelen yaklaşık 10 kişi, işyerinin camlarını tekmelerle kırıp içeriye girdi.
TABAKLARI FIRLATTILAR
İçeridekilerse kendilerini korumak için mutfak bölümüne doğru kaçtı. Restorana girenler tabak sandalye ne varsa kırıp dökerken, mutfak bölümündekilere de ellerine aldıkları tabakları fırlattı. Mutfakta bulunanlarda kendilerini korumak için aynı şekilde karşılık verdi.
Hüseyin Dağdelen ve arkadaşı sonunda arka kapıdan çıkıp kaçarak canlarını kurtardı. Saldırganlarda dükkanı talan ettikten sonra ayrıldı. Olayın ardından restorana gelen polisler, güvenlik kameralarına bakarak saldırganların eşgallerini belirledi.
"BIÇAK VE SOPALARLA SALDIRDILAR"
İşyeri sahibi Hüseyin Dağdelen, "Dükkana gelip bizden habersiz işyeri açamazsınız dediler. Haraç istediler, biz de kavga ettik. Daha sonra gelip taş, bıçak ve sopalarla saldırdılar" diye konuştu.
Polis, saldırganları arıyor.