MUĞLA’nın Köyceğiz İlçesi'nde tek katlı müstakil prefabrik ev, sobadan çıktığı sanılan yangında kullanılamaz hale geldi.
Beyobası Beldesi, Merkez Mahallesi’nde beyaz eşya mağazası işleten evli ve bir çocuk babası 32 yaşındaki Turhan Aydın’a ait, tek katlı prefabrik müstakil evde, bugün saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Kömür sobasından çıktığı sanılan yangın, kısa sürede tüm evi sardı. Eşi ve oğlu ile yan taraftaki babasına ait evde olan Aydın, çıkan simsiyah dumanları fark edip, durumu itfaiye bildirdi. İtfaiye ekipleri gelene kadar hortumla ilk müdahaleyi yapan Aydın’ın çabaları yetersiz kaldı. Köyceğiz, Ortaca ve Beyobası belediyeleri itfaiye ekipleri su sıkarak, alevleri yaklaşık bir saatte güçlükle söndürdü. Ev kullanılmaz hale gelirken, jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Yangın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Turhan Aydın, “Allah’tan akşam bu olay yaşanmadı. Babamların evinde misafirlikte olmamız, belki de hayatımızı kurtardı. Tüm eşyalarımız yandı. Üzgünüz” dedi.