ŞANLIURFA’da, elektronik malzeme satışının yapıldığı bir pasajın kepenk kilitlerini kıran 2 şüpheli, girdikleri bir işyerinde 2 torba dolusu cep telefonu çalarak kaçtı. Tanınmamak için yüzlerine poşu sardığı gözlenen şüphelilerin hırsızlığı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, dün gece Sarayönü Caddesi üzerine bulunan Kapaklı Pasajı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi gece geç saatlerinde kepenkle kapalı olan pasajın arka bölümündeki alana geldi. Yüzlerini poşuyla kapatan şüpheliler, yanlarında bulunan aletlerle kilitleri kırarak pasaja girdi. Bir süre pasaj içerisinde gezinen şüpheliler daha sonra Hasan Akçul’a ait iş yerine girerek tezgahta bulunan çok sayıdaki cep telefonunu 2 poşete doldurarak kaçtı.
Pasajda bulunan güvenlik kameralarına yansıyan ve sabah işyerine gelenler tarafından fark edilen hırsızlık olayının ardından polis, kaçan şüphelilerin kimliğinin saptanarak yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.