ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, maskeli ve ellerinde pompalı tüfek bulunan 3 kişi, marketten içki, sigara ve bozuk paraları alarak kayıplara karıştı. Soygun anı, saniye saniye işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Kargıcak Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde Abdullah Hatipoğlu'na ait markete saat 05.00 sıralarında gelen maskeli 3 kişi, bir süre çevreyi kontrol etti. İşyerindeki alarmı fark eden soyguncular, cihazın üzerine köpük sıkarak etkisiz hale getirdi. Ardından marketin cam kapısını kırarak içeri giren 3 kişi, raflardaki çok sayıda içki ve sigarayı aldı. Ellerin pompalı tüfek bulunan şüpheliler, daha sonra kasadaki bozuk paraları alarak motosikletle olay yerinden kaçtı.
DAHA ÖNCE GİRİŞİMDE BULUNMUŞLAR
Marketin üst katında oturan işyeri sahibi Abdullah Hatipoğlu, soyulduğunu anlayınca durumu jandarmaya bildirdi. Şüphelilerin daha önce de soygun girişiminde bulunduğunu anlatan Hatipoğlu, "Yılbaşı gecesi aynı şüpheliler markete gelmiş. Kapıyı açamayınca kaçmışlar. Güvenlik kamerası görüntülerinde aynı kişiler oldukları anlaşılıyor" dedi.
İşyerindeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan soygunun görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.