MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde hayvancılık yapan 21 yaşındaki İsmail Canözü, pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi. Canözü'nün intihar etmeden önce sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında paylaştığı 'Hayatım ne kadar karanlık olsa da kefenim beyaz olacak ya işte bunu bilmek bana yetiyor' notu dikkati çekti.
Yakabağ Köyü'ndeki olay, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Köyde, ailesiyle birlikte oturan İsmail Canözü, evde kimsenin olmadığı sırada pompalı tüfekle 1 el göğsüne ateş etti. Silah sesi üzerine gelen yakınları, Canözü'nü kanlar içinde buldu. Hemen 112 Acil Servis ekipleri ve jandarmadan yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Canözü'nün yaşamını yitirdiğini tespit etti.
Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı. Canözü'nün cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın evde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
'HAYAT NE KADAR KARANLIK OLSA DA...'
İsmail Canözü'nün intihar etmeden önce, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 'Sen değil gardaş seni bu hale getirenler utansın. Bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz, gideceğimiz yer kara toprak. Hayatım ne kadar karanlık olsa da kefenim beyaz olacak ya, işte bunu bilmek bana yetiyor' notunu yazdığı belirlendi.