İZMİR'in Bornova İlçesinde, psikolojik sorunları bulunduğu ve alkollü olduğu belirtilen, kentin en işlek noktalarından birinde elindeki pompalı tüfek ve tabancayla havaya ateş açıp panik yaratan K.G., sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Olay, dün (cumartesi) öğle saatlerinde, kentin eğlence mekanlarının yoğun olarak bulunduğu Küçükpark'ta meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunduğu ve alkollü olduğu belirtilen 40 yaşındaki K.G., üzerindeki askeri kamafulaj ile bölgeye geldi. Bir elinde pompalı tüfek, diğer elindeki tabancayla özellikle kafelerin yoğun olduğu bir noktada gezinmeye başlayan ardından havaya ateş açan K.G., çevrede panik yarattı.

Olayın ardından K.G.'ye önce vatandaşlar ardından bölgeye yakın polis ekipleri müdahale etti. Gözaltına alınan K.G., emniyete götürüldü. İfadesinde kimseyle bir sorunun olmadığını, bir süredir işsiz olduğu için psikolojisinin bozulduğunu ve kimseye zarar verme niyeti bulunmadığını söylediği öğrenilen, evli ve 2 çocuk babası K.G., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan K.G., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.