Ali AKSOYER/İSTANBUL() KÜÇÜKÇEKMECE’de 22 yaşındaki Dilek Aypar’ı pompalı tüfekle vurarak öldüren işadamı Durmuş G., polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. İşadamı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Halkalı, Fatih Mahallesi, Yarımburgaz Parkı'nda dün sabah saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, parkta bir kadının vurulduğu ihbarına giden polis ekipleri piknik masasında vurulmuş bir kadın ve yanında pompalı tüfekle duran bir erkekle karşılaştı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti, elindeki tüfekle bir süre duran şüpheli polise teslim oldu.
Tekstil işiyle uğraştığı öğrenilen 43 yaşındaki Durmuş G., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Dilek Aypar’ı başka bir erkekle birlikte olduğunu duyduğu için öldürdüğünü söyledi. Gece boyunca sorgulanan evli ve 3 çocuklu işadamı Durmuş G.’nin “Onu seviyordum. Maddi manevi her ihtiyacını karşılıyordum. Ancak onun çalıştığı işyerinde başka bir erkekle birlikte olduğunu öğrendim. Parkta otururken bu konuda konuşurken aramızda tartışma çıktı. Korkutmak için otomobilden silahımı aldım. Ancak korkmadı. Öfkelendim ve kendimi kaybettim.” dedi.
Şüpheli işadamı Durmuş G. poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından bir kez daha ifadesi alınan işadamı daha sonra tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Durmuş G.’nin tutuklu yargılanmasına karar verdi. İşadamı cezaevine gönderildi.
(BB)