BURDUR'un Bucak İlçesi'nde polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobille kaçan 4 kişiden 3'ü, Ağlasun İlçesi'nde aracın lastiklerinin ateş edilerek patlatılması sonucu yakalandı.
Bucak'ta, M.A.(52) oğulları T.A.(22), S.A.(26) ve arkadaşı B.S.(24), ilçe merkezinde T.A'nın boşandığı eşinin akrabalarından R.Ö, M.Ö. ve S.Ö. ile dün öğle saatlerinde karşılaştı. İki grup arasında başlayan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Gruptakilerden bir kişinin tabancayla havaya ateş etmesinin ardından M.A, S.A, T.A. ve B.S., 07 ESH 39 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine ilçe çıkışında önlem alan polis ekipleri, otomobildekilere 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayarak kaçmaya başlayan otomobildekileri takip eden polis, Ağlasun İlçesi Dereköy mevkisinde arkadan ateş ederek aracın lastiği patlatarak durdurdu. Otomobilden inerek kaçmaya devam şüphelilerden M.A, S.A. ve T.A. yakalanarak gözaltına alınırken B.S. ise ormanlık alana kaçarak izini kaybettirdi.
YARALANDIM DEDİ, AMA JANDARMA BULAMADI
B.S.'nin yakalanması için güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi. Arama çalışmaları devam ederken 156 Jandarma İhbar Hattı'nı arayan B.S., bacağından yaralandığı, kan kaybettiğini söyleyerek, bulunduğu yerden alınması istedi. Arazi şartları nedeniyle polis, jandarma ve sağlık görevlileri traktörle B.S.'nin tarif ettiği bölgeye gitti. Dağlık bölgedeki aramalara rağmen ekipler, B.S.'ye ulaşamadı.