ESKİŞEHİR'de çıkan tartışmada sivil giysili çevik kuvvet polisi 27 yaşındaki  F.A.E.'nin başına bıçakla vurarak yaralayıp, tabancasını alan 26 yaşındaki Turgut A. ile aynı yaştaki Gökhan T. yakalandı.
Olay gece saat 01.00 sıralarında Tunalı Mahallesi Sakarya Caddesi Sıhhiye Kavşağı'nda meydana geldi. İzinli olan polis memuru F.A.E.  bir işyerinde çalışan kız arkadaşı D.T.'nin yanına gitti. İddialara göre F.A.E., D.T. ile konuşurken yanlarına aynı işyerinde bulunan Turgut A. ve Gökhan T. geldi. Turgut A. ve Gökhan T.  polis memuru F.A.E.'ye "Sen de kimsin?" diye sorunca, tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Turgut A. bıçakla polisin kafasına vurdu, Gökhan T. de F.A.E.'nin tabancasını aldı. 2 şüpheli olay yerinde kaçtı. F.A.E.'nin 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istemesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 
Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi'nde havaya bir el ateş edip daha sonra tabancayı yere atıp kaçan Turgut A. ve Gökhan T. gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Başından yaralanan F.A.E., meslektaşı polisler tarafından götürüldüğü Eskişehir Devlet Hastanesi acil servisinde gerekli tedavisi yapılıp taburcu edildi. 
Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, gözaltına alınan 2 şüphelinin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

  FOTOĞRAFLI