ANTALYA'da bir telefoncudan 2 telefon çaldığı iddia edilen 33 yaşındaki Ahmet Aydıncan, polislere "Sıkıysa gözaltına alın" diye bağırdıktan sonra başına tek el ateş ederek yaşamına son verdi.
Olay, dün saat 17.30 sıralarında Kepez İlçesi'ne bağlı Karşıyaka Mahallesi, Türkoğlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir telefoncudan 2 telefon çaldıktan sonra kayıplara karışan Ahmet Aydıncan'ın kimliğini tespit eden polis, şüpheliyle evinin yakınında karşı karşıya geldi.
Dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma gibi 28 suçtan kaydı bulunan Ahmet Aydıncan, olay yerindekilerin verdiği bilgiye göre, polisi görünce silahını çekip kaçmaya çalıştı, sonra tehditler savurdu. "Teslim olmuyorum. Sıkıysa gözaltına alın" diye bağıran Ahmet Aydıncan, elindeki silahı başına doğrultarak tetiğe bastı. Kanlar içinde kalan Aydıncan, kısa sürede yaşamını yitirdi. Şeritle çevrilen olay yerine asayiş, olay yeri inceleme, cinayet büro ekipleri ile nöbetçi cumhuriyet savcısı geldi. Ekipler incelemenin ardından olay yerinden ayrıldı.
Ahmet Aydıncan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.