Felat BOZARSLAN- Canan ALTINTAŞ/DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli polis memuru, 42 yaşındaki Süleyman Biçer, ailesi ile memleketi Adana'dan tatil dönüşü kaza yaptı. Lastiğinin patlaması sonucu takla atarak 100 metre kadar sürüklenen otomobilde sürücü polis Süleyman Biçer ile oğlu 7 yaşındaki Ramazan Biçer öldü, eşi Derya Biçer ise yaralandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli olan ve tatilini memleketi Adana'da geçiren polis memuru Süleyman Biçer, eşi Derya ve oğlu Ramazan ile birlikte 46 M 1349 plakalı otomobiliyle dün gece Diyarbakır'a hareket etti. Polis memuru Süleyman Biçer yönetimindeki otomobille bugün saat 07.30 sıralarında Şanlıurfa karayolu üzerinde Diyarbakır'a 25 kilometre kala Tokaş Köyü yakınlarına geldiğinde, lastiği patlayan aracın direksiyon kontrolünü yitirdi. Takla atarak bir süre sürüklenen otomobilden fırlayan polis Süleyman Biçer, oğlu Ramazan ve eşi Derya Biçer yola düştü. Kazayı görerek yardıma koşan köylüler, hemen ambulans çağırdı.
Sevk edilen sağlık görevlileri yaptıkları ilk kontrolde polis memuru Süleyman Biçer ile oğlu Ramazan'ın öldüğünü belirledi. Vücudunun bir çok yerinde kırıklar olan Derya Biçer ise ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
Süleyman Biçer ve oğlunun cenazesi memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesine gönderilecek. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


FOTOĞRAFLI