ADANA Valisi Hüseyin Avni Coş'un resmi konutunu koruyan polis memuru Ali Ş.'nin 16 yaşındaki kızı Ayşe Kübra Ş., babasının tabancasıyla karnına 1 el ateş ederek ölmek istedi. "Ailem sizi üzdüğüm için, yaşattığım acılar için özür dilerim" yazılı not bıraktığı belirtilen genç kız, ameliyata alındı.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Kazım Karabekir Mahallesi 4203 Sokak'taki 3 katlı evin ikinci katında saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi'ndeki resmi konutunu korumakla görevli 3 çocuk babası polis Ali Ş., iş çıkışı eve gelip namaz için eşi ve çocuklarının bulunduğu odadan çıktı. Bu sırada babasının yatak odasında bulunan tabancasını alan Yüreğir Hakkı Polat İmam Hatip Lisesi 2'inci sınıf öğrencisi Ayşe Kübra Ş., karnına bir el ateş etti.

POLİSLER HASTANEYE KOŞTU

Silah sesini duyan baba Ali Ş., kanlar içindeki kızını eve gelen komşularının arabasıyla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Durumunun ağır olduğu bildirilen genç kız, ameliyata alındı. Ali Ş.'nin mesai arkadaşları ve polisler de acil kan anonsu üzerine hastaneye koştu. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un yakın korumaları ve protokol müdürü Ahmet Yarlıgaç da hastaneye gelip meslektaşlarını teselli ederken, doktorlardan bilgi aldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, genç kızın intihar girişiminde bulunduğunu saptadı. Genç kızın ateş etmeden önce kaleme aldığı değerlendirilen, 'Ailem sizi üzdüğüm için, yaşattığım acılar için özür dilerim' yazılı bir not bulundu. Olayla ilgili inceleme sürüyor.