BALIKESİR’de dün 46 yaşındaki polis memuru eşi E.Ç. tarafından çalıştığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde başından tabancayla iki kurşunla vurulan 42 yaşındaki hemşire Pervil Ç.’nin tedavisi sürüyor.
Kepsut İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli polis memuru E.Ç., dün saat 19.00 sıralarında, Balıkesir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde çalışan, iki çocuğunun annesi, 23 yıllık hayat arkadaşı Pervil Ç.’nin yanına geldi. Bu sırada Pervil Ç.’nin yanında bulunan bir mesai arkadaşı E.Ç.’ye çay almak için yanlarından ayrıldı. Yalnız kalan çift arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. E.Ç., beylik tabancasıyla iki el ateş edip, eşini alnından yaraladı.
Alnına isabet eden iki kurşunla kanlar içinde yere yığılan Pervil Ç., hemen ameliyata alındı. Ağır yaralanan hemşire için Polis Haber Merkezi’nden tüm birimlere kan anonsu yapıldı. Alnından giren kurşunlardan biri çenesinin altı, diğerinin ise şakağından çıktığı belirlenen Pervil Ç., ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Hastane yetkililerinin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri ise meslektaşları E.Ç.’yi gözaltına aldı.
Pervil Ç.’nin başına girip, çıktığı belirlenen kurşunlardan birinin, kalorifer peteğini delmesi nedeniyle odayı su bastığı da öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, çiftin biri kız, iki çocuğunun evde, yakınlarının gözetiminde tutulduğu öğrenildi. Komşuları halen olayın şaşkınlığını yaşadıklarını belirtip, çiftin bugüne kadar en ufak bir tartışmalarına tanık olmadıklarını, bilinen bir sıkıntılarının da bulunmadığını söyledi.