ADANA'da görev yapan polis memuru Ali Ş.'nin kızı 16 yaşındaki Ayşe Kübra Ş. babasının tabancasıyla intihar etti.
Olay, Kazım Karabekir Mahallesi'nde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Yüreğir Hakkı Polat İmam Hatip Lisesi 2'inci sınıf öğrencisi Ayşe Kübra Ş., akşam saatlerinde bir arkadaşı ile sohbet ettikten sonra odasına çekildi. Bir süre sonra Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un resmi konutunu koruyan ekipte bulunan babası Ali Ş., mesaisi bitip eve geldi. Beylik tabancasını çekmeceye koyan 3 çocuk babası Ali Ş., lavaboya geçti.
Bu sırada odasından çıkan Ayşe Kübra Ş., iddiaya göre babasının çekmeceye koyduğu beylik tabancasını aldı. Odasına girip, "Size yaşattığım tüm acılar için özür dilerim. Beni affedin" notunu yazan genç kız, tabancayı karnına dayayıp tetiği çekti.
Silah sesini duyan baba Ali Ş., kanlar içindeki kızını Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ayşe Kübra Ş., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Lise 2'nci sınıf öğrencisi Ayşe Kübra Ş.'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayı haber alan Vali Hüseyin Avni Coş, koruması olan polis Ali Ş.'nin evini ziyaret edip aileye baş sağlığı diledi.
Otopsinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından teslim alınan Ayşe Kübra Ş.'nin cenazesi, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş'a götürüldü.
Ayşe Kübra Ş.'nin ölümü ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.