TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde kontrolden çıkan ve takla atan sivil polis aracında 3 polis memuru ile bir kavga ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli yaralandı.
Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında Çorlu Çevre yolunda meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde görevli ekip, bir kavga olayına müdahale ederken şikayet üzerine 15 yaşındaki O.Ç. ile 16 yaşındaki S.B.’yi gözaltına alarak polis memuru Hikmet Y. yönetimindeki 59 KF 228 plakalı hafif ticari araçla polis merkezine gitmek üzere yola çıktı. Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ekip aracı kontrolden çıkıp bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Kazada polis memurları Hikmet Y., Sadık K., İbrahim K., ile gözaltındaki O.Ç. ve S.B. yaralandı.
Kazayı gören diğer araç sürücülerini haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazayı duyan çok sayıda polis ile İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Kazada yaralanan O.Ç.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.