PKK'lılar, Şemdinli'de Kaçırdıkları AK Parti Üyesini Öldürdü
Şemdinli- Yüksekova karayolunu geçen salı günü kesen bir grup PKK'lı, silah zoruyla etkisiz hale getirdikleri evli ve 1 çocuk babasıMenderes Özer'i kaçırmıştı. Güvenlik güçleri eski Köy Korucuları Derneği Başkanı MehmetEmin Özer'in oğlu olan Menderes Özer'in kurtarılması için çalışma başlattı.
CESEDİ BULUNDU

Çalışmalar devam ederken Şemdinli'ye 15 kilometre uzaklıktaki Çatalca Köyü yakınlarında Menderes Özer'in cesedi bulundu.

PKK'lılar tarafından başından vurulduğu belirlenen Özer'in cenazesi otopsi için Şemdinli Devlet Hastanesi getirildi.

AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül, Menderes Özer'in partilerine üye olduğunu söyledi.
SİİRT'TE DE YOLCU MİNİBÜSÜNÜ ATEŞE VERDİLER
SİİRT'in Eruh İlçesi'ne bağlı Bilgili Köyü'ne yolcu taşıyan minibüsü durduran PKK'lılar, içindeki yolcuları indirdikten sonra aracı ateşe vererek yaktı.

Eruh ile Bilgili Köyü arasında yolcu taşıyan ve sürücüsü ile plakası açıklanmayan minibüs, dün akşam saatlerinde yolcularını alarak köye gittiği sırada, yolu kesen silahlı bir grupPKK'lı terörist tarafından durduruldu. İçindeki yolcuları indiren teröristler, daha sonra minibüsü ateşe vererek yaktı. Minibüs sürücüsünü de yanlarına alarak olay yerinden uzaklaşan PKK'lı teröristler, daha sonra sürücüyü de serbest bırakarak kayıplara karıştı. Yolcular ve sürücünün durumu jandarma ekiplerine haber vermesi ardından, kaçanPKK'lıların yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.