ESKİŞEHİR'de gece gittikleri piknik alanında çıkan tartışmada 20 yaşındaki Turgut Burğaşık'ı tabancayla ateş ederek öldürdükleri öne sürülen 30 yaşındaki Özkan Coşu ile 20 yaşındaki Mehmet Emir Arda'ya 16'şar yıl hapis cezası verildi.. Mahkeme heyeti Özkan Coşu'ya ruhsatsız silah bulundurmaktan ayrıca 1 yıl ceza verdi. Diğer sanıklar 17 yaşındaki F.A. ve aynı yaştaki R.A. ile 14 yaşındaki M.F.Ç. ise beraat etti.
Olay, Orhangazi Mahallesi'ndeki Regülatör piknik alanında 10 Nisan 2013 tarihinde meydana geldi. Turgut Burğaşık, başı ve sırtından tabancayla ateş edilerek öldürüldü. Polis, olayın şüphelisi olarak Özkan Coşu, Mehmet Emir Arda, F.A., R.A. ile M.F.Ç. yakalayarak gözaltına aldı.
Suçu birbirlerinin üzerine atan şüphelilerden Özkan Coşu, Mehmet Emir Arda ve F.A. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler R.A. ile M.F.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve şüphelilerden 3'ünün yaşının küçük olması nedeniyle gizli yapılan bugünkü duruşmada mahkeme heyeti sanıklardan Özkan Coşu ile 20 yaşındaki Mehmet Emir Arda'ya adam öldürmek suçundan 16'şar yıl hapis cezası verildi. Heyet, Özkan Coşu'ya ruhsatsız silah bulundurmaktan ayrıca 1 yıl ceza verdi, diğer sanıklar F.A., R.A. ve M.F.Ç. ise, beraat etti.