PENDİK'te iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru bıçaklandı. Hafif şekilde yaralanan polis hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.



Olay, saat 21.00 sıralarında Pendik, Sülüntepe Mahallesi, TOKİ Konutları'nda meydana geldi. İddiaya göre, komşular arasında silahlı kavga ihbarı alan Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, verilen adrese gitti. İki grup arasındaki kavgaya müdahale eden polis memurlarından biri, bu sırada kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından belinden bıçaklandı. Hafif şekilde yaralanan polis memuru, arkadaşları tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Meslektaşlarının bıçaklanarak yaralanmasının ardından, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ayrıca olay yerine Özel Harekat Timi de istendi. Ekipler, polisi bıçaklayan şüpheli ile birlikte kavgaya karıştığı iddia edilen çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili bir de döner bıçağı ele geçirildi.

POLİSİN DURUMU İYİ

Hastaneye kaldırılan yaralı polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI