AYDIN’da bir fırında tezgahtar olarak çalışan 28 yaşındaki Tuğba Bek’in çantası motosikletli iki kapkçaççı tarafından çalındı. Bek, "Patronum bugün aylık ücretimi ödeyecekti ancak gecikince yarına kaldı. İyi ki de gecikmiş, yoksa param da gidecekti" dedi.
Tuğba Bek, çalıştığı girne mahallesi,2120 Sokak’taki ekmek fırınındandan dün saat 19.00 sıralarında eve gitmek üzere çıktı. İşyerinden 50 metre kadar uzaklaştığı sırada arkasından gelen motosikletli iki kişi, genç kadının koluna sert bir cisimle vurup, omzundaki içinde 70 lira ve iki cep telefonu bulan çantasını kapıp hızla uzaklaştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Bek’in verdiği eşkal doğrultusunda çevrede yaptıkları aramalara rağmen iki kapkaççıyı bulamadı.
Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan Bek, "Patronum bugün 830 lira olan aylık ücretimi ödeyecekti. Ancak, işi çıkınca gecikti. 'Her işte bir hayır vardır' derler, doğruymuş. Paramı almış olsam, onu da kapkaççılar çalmış olacaktı. Başkalarının da canın yanmadan bu iki kapkaççının yakalanması istiyorum" dedi.