Cihan OĞUZ / İstanbul, () - ŞİŞLİ Kuştepe'de bir sokağa sabaha karşı taksiyle gelen 2 kişi, 5 bin lira değerindeki motosikletin lastiklerini ve koltuğunu bıçakla parçaladı; ön tarafını kiremitle tahrip etti. Hem taksi hem de 2 saldırgan yakındaki bir marketin güvenlik kamerasına yakalandı.

ÖNCE BIÇAK, SONRA KİREMİT

Olay, sabaha karşı saat 03.55 sıralarında meydana geldi. Kuştepe Mahallesi, Benek Sokak'a 34 TBT 35 plakalı taksiyle gelen 2 kişiden biri, önce çevreyi kolaçan etti. Ardından, bıçakla motosikletin lastiklerini kesmeye başladı. Aynı kişi, yanına kadar yaklaşan taksiye binerek birkaç metre uzaklaştı. Ama birkaç saniye sonra yeniden taksiden inerek, bir kez daha bıçağı lastiklere saplamaya başladı. Bir süre çevreyi kolaçan eden kişi, bu kez de motosikletin koltuklarını kesti. Ardından, taksinin arka koltuğunda oturan diğer genç de araçtan indi. Ancak hırsını alamayan saldırgan, bu kez yakındaki bir evin üzerinden aldığı kiremiti motosikletin ön tarafına indirip aracı tahrip etti.

Saldırganlar, hiçbir şey olmamış gibi yeniden taksiye binerek uzaklaştı. Ancak yakındaki bir marketin güvenlik kamerasının o anları saniye saniye kaydettiğini fark edemediler.

5 BİN LİRA DEĞERİNDE

Motosikletin sahibi Uğur Kapucu, 5 bin lira değerindeki 2011 model motosikletinin büyük zarar gördüğünü belirterek, görüntülerle birlikte karakola başvurdu. Polis şimdi eşkali belirlenen 2 kişinin ve olaya karışan taksinin peşinde.

(CO)