BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, motosiklet ile otomobilin çarpıştı. Kazada, motosikleti kullanan 18 yaşındaki Mustafa Malkoç öldü.
Kaza, dün saat 22.15 sıralarında Orhangazi Göl Yolu’nda meydana geldi. Murat Malkoç, arkadaşına ait 16 VT 933 plakalı motosikletle göl yönüne giderken, karşı yönden gelen bir fabrikada güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Levent Gülener yönetimindeki 16 VY 892 otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Murat Malkoç, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazada ölen kişinin üzerinde kimlik çıkmayınca ekipler motosiklet plakasını araştırırken aracın Tolga K.'ya ait olduğu belirlendi. Sürdürülen araştırmada Tolga K.'nın motosikleti arkadaşı Murat Malkoç'a ödünç verdiği anlaşıldı. Murat Malkoç’un cesedi hastane morguna kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Levent Gülener ise polis tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı sürdürürken Orhangazi ile İznik arasında yolda son 6 ay içinde meydana gelen trafik kazalarında Murat Malkoç ile birlikte ölenlerin sayısının 4’e yükseldiği ifade edildi.