Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 41 yaşındaki Leyla Avcı ile kızı 2 yaşındaki Nisa Nur, yaşamlarını yitirdi.
Kaza, dün gece Üniversite Bulvarı üzerinde meydana geldi. Konak Mahallesi'nde oturan Ahmet Avcı gece plakası öğrenilemeyen motosikletle eşi Leyla ile çocukları 10 yaşındaki Emir ve 2 yaşındaki Nisa Nur ile birlikte Karşıyaka Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyarete gitti. Gece ziyaretten dönen Ahmet Avcı, havanın soğuk olmasından dolayı eşi ve çocuklarını motosiklet yerine otobüsle eve gönderdi. İddiaya göre, otobüsle evlerinin yakındaki duraktan inen Leyla Avcı kucağındaki kızı Nisa Nur ve oğlu Emir ile birlikte yolun karşısına geçmek istedi. Ancak, yürüyerek kucağındaki kızıyla yolun karşısına geçmeye çalışan Leyla Avcı'ya, Selda Cihan yönetimindeki 01 CG 620 plakalı otomobil çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ile kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, kazaya neden olan Selda Cihan ise Şahinbey Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Yaşamını yitiren anne ile kızının cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Leyla Avcı ile 2 yaşındaki kızı Nisa Nur'un cenazeleri, otopsilerinin ardından teslim edildiği yakınları tarafından bugün Yeşilkent Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

MB(HK/SS) (FOTOĞRAFLI)