KONYA'da yolun karşısına geçmeye çalışan yaya 24 yaşındaki Mehmet Cundullah Sever, otomobilinin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrası sürücü otomobille olay yerinden kaçarken, Sever ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Konya-Ankara karayolu 40'ncı kilometresinde meydana geldi. Bir grup arakadaşı ile buluştuktan sonra evine gitmek üzere ayrılan Mehmet Cundullah Sever'e yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada plakası alınamayan beyaz renkli bir otomobil çarparak kaçtı. Ağır yaralanan Sever, çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kendi imkanları ile yolun kenarına kadar sürünen ve diğer araç sürücülerinden yardım isteyen Sever, olay yerine çağırılan ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Acil serviste ambulanstan indirilen ve olayın etkisi altında olan Mehmet Cundullah Sever "Ayağım. Üşüyorum. Hayır olmaz. Üşüyorum" diye bağırdı.

Tedavisi süren Sever'in bacağında çok sayıda kırık olması sebebiyle bacağının kesilebileceği öğrenildi. Polis görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaçan beyaz otomobil ve sürücüsünü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.