BURSA’da devriye gezen polis ekiplerini görünce hırsızlık yaptığı otomobilin altına saklanan 23 yaşındaki Sinan Ç.,  heyecandan aracın dışında bıraktığı sağ eline polislerin basması sonucu yakalandı.
Merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi’nde devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, park halindeki bir aracın kapısının açık olduğunu görünce kontrol etmek istedi. Polisleri görünce hırsızlık amacıyla açtığı aracın altına saklanan Sinan Ş., korku ve heyecandan bir elini çekmeyi unuttu. Aracın etrafını kontrol etmek isteyen bir polis memuru Sinan Ş.’nin sağ eline bastı. Acı içinde bağıran Sinan Ç. polisler tarafından saklandığı yerden çıkarılarak gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen ve daha önceden hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan Sinan Ş.’nin bir gecede 3 ayrı otomobilin camını kırarak araçların içinde bulunan cep telefonu ve bozuk paraları çaldığı anlaşıldı. Sorgulaması tamamlanan Sinan Ş., 'Otomobilden hırsızlık yapmak' suçundan Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere ve polislere küfür edip saldırdı.