SAMSUN'da otomobil park etme yüzünden çıkan kavgada hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan 8 aylık hamile 29 yaşındaki Melek Özgen, 43 yaşındaki Cengiz Uçan ve 29 yaşındaki Can Akar'ı dövdükleri iddiasıyla 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. 
Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aynı aileden 26 yaşındaki Ferhat D., 33 yaşındaki Hüseyin D. ve 25 yaşındaki Mustafa D., Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan bir yakınlarını ziyaret etmek için otomobilleriyle hastaneye geldi. Otomobili acil servisin önünde park etmek istedikleri sırada hastanenin özel güvenlik görevlisi Can Akar, ambulans girişinin engelleneceğini  belirterek otomobili kaldırmalarını istedi. Araçlarını kaldırmak istemeyen şüpheliler ile özel güvenlikçi arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilden inen üç şüpheli, iddiaya göre hastanenin özel güvenlikçileri olan ve olaya müdahale etmek isteyen 8 aylık hamile olan Melek Özgen, Cengiz Uçan ve Can Akar'ı dövüp bıçakla tehdit etti. Hastane yönetiminin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis üç şüpheliyi yakaladı. Üzerlerinden bıçak çıkan 3 şüpheli gözaltına aldı. Şüpheliler de özel güvenlikçilerden şikayetçi oldu.
HAMİLE GÜVENLİKÇİ DÜŞÜK YAPMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ
Kavga sırasında gözü moraran ve yüzüne darbe alan Can Akar ile Cengiz Uçan Gazi Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavileri tamamlandıktan sonra polise ifade verdi. Şüpheliler tarafından dövülen vedüşük yapma tehlikesi bulunan Melek Özgen ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastakılları Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili  soruşturmasının devam ettiği bildirildi.