ATAŞEHİR'de beton mikseriyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki aracın sürücüleri yaralandı. Devrilen beton mikseri nedeniyle yol trafiğe kapandı.
Kaza saat 12.00'de Ferhatpaşa Yanyol üzerinde meydana geldi. TEM otoyolunun altındaki geçitten yanyola giren Hamza Kaan'ın kullandığı 34 UV 0359 plakalı otomobile yanyoldan Ataşehir istikametine doğru seyir halindeki 34 HF 3622 plakalı beto mikseri çarptı. Çarpmanın ardından hurdaya dönen otomobil karşı şeride savrulurken, beton mikseri devrilerek sürüklendi. Sürücüler hasar gören araçlarda sıkıştı. Kazayı gören çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri sürücüleri sıkıştığı yerden çıkarttı. İlk olarak durumu daha ağır olan otomobil sürücüsü Hamza Kaan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa konularak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırdı. Beton mikserinin sürücüsü Şevket Topuz da daha sonra olay yerine gelen ambulansa konularak aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı gören çevre sakinleri beton mikserinin hızlı olduğunu iddia ederken bir görgü tanığı "Bu yolda her zaman böyle kazalar oluyor. Beton mikseri yukarıdan aşağıya doğru hızla geliyordu. Otomobil yola çıktığında beton mikseri vurup ileride de toparlayamayıp devrildi" diye konuştu. Çevre sakinleri sık sık kazanın maydana geldiği kavşağa trafik ışığı konulmasını istediler. Devrilen beton mikseri nedeniyle trafiğe kapanan yol, aracın vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (FOTOĞRAF)