Hüseyin TÜCCAR / BURSA, () - BURSA’da birlikte eğlenceden dönerken, otomobilde tartıştığı arkadaşı Ali Sündük tarafından bıçakla hafif yaralandıktan sonra araçtan indirilen 23 yaşındaki Salih Saygın, yolun karşısına geçmek isterken 2 otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Olay, saat 04.30 sıralarında Yalova Yolu Terminal Kavşağı’nda meydana geldi. Salih Saygın birlikte eğlendikten sonra Nilüfer İlçesi'ndeki evlerine dönmek için arkadaşı Ali Sündük otomobille yola çıktı. İddiaya göre aşırı alkollü olan Salih Saygın ile Ali Sündük otomobil içinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Salih Saygın yanında bulunan çakı bıçağını çıkararak, "Ben senin arabanla gelmeyeceğim, taksi tutup gideceğim" diyerek küfür edip araçtan inmek istedi. Salih Saygın’ın elindeki bıçağı alan Ali Sündük, arabayı yol kenarında durdurup, Salih Saygın’ı sağ bacağından tek bıçak darbesiyle hafif yaraladı. 
Salih Saygın'ı araçtan iterek düşüren Ali Sündük hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaralı halde yolun karşısına geçmek isteyen Salih Saygın yere düşünce 16 BAL 168 ve 16 H 1675 plakalı araçların çapıp üzerinden geçmesi sonucu yaklaşık 300 metre sürüklenerek yaşamını yitirdi. Arkadaşını olay yerinde bırakıp kaçan Ali Sündük, 155 Polis İmdat hattı ve 112 Acil Servisi arayarak, "Arkadaşım ile tartıştık bana bıçak çekti. Ben de hafif şekilde bacağından yaraladım" diyerek bıraktığı yeri bildirip, yardımcı olmalarını istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri Salih Saygın’ın iki aracın çarpması sonucu öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Salih Saygın’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.
OLAY YERİNDE KALAN ARABA PARÇALARI İNCELENDİ
Olay Yerinde bulunan araba parçalarının seri numaralarından yola çıkan polis parçaların iki ayrı otomobile ait olduğunu belirledi. Parçaların üzerindeki seri numaralarından ve MOBESE kameralarından araçların plakalarını ve adreslerini tespit eden polis, sürücülarini ifadelerini almak için polis merkezine götürdü. 
Arkadaşını bıçaklayıp olay yerinden ayrılan Ali Sündük ise polis tarafından aranıyor.
Kazada yaşamını yitiren Salih Saygın’ın, ölmeden 17 saat önce arkadaşlarıyla birlikte fotoğraf çektirdiği ve bunu sosyal medyadaki sayfasına koyduğu görüldü.

FOTOĞRAFLI