TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesi’nde, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü yitiren 29 yaşındaki Fatih Demir, aracıyla karşı yönden gelen servis otobüsüne çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 18 yaşındaki Ayşenur Eti ve 24 yaşındaki Rıdvan Tuncer Tüfekçioğlu öldü, otomobildeki diğer 2 kişi de yaralandı.
Kaza, dün saat 23.15 sıralarında Çerkezköy-Saray yolu üzerinde meydana geldi. Fatih Demir, kullandığı 34 UG 0682 plakalı otomobilin dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen 61 yaşındaki İsmail Gültaş yönetimindeki 59 S 2874 plakalı servis otobüsüne çarptı. Kazada otomobilde bulunan Ayşenur Eti ve Rıdvan Tuncer Tüfekçioğlu ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Fatih Demir ile aracın arka koltuğunda oturan 22 yaşındaki Azize Öztürk ise yaralandı. Servis otobüsünde bulunanlar, kazayı yara almadan atlattı.
SÜRÜCÜNÜN DURUMU CİDDİ
Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen 112 Acil Servis ekipleri, Fatih Demir’i Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne, Azize Öztürk'ü ise Çerkezköy Optimed Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan Demir, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazada ölen Ayşenur Eti ve Rıdvan Tuncer Tüfekçioğlu’nun cesetleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.