Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ, (Çanakkale), ()- ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, Bayramiç Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Özkaya'nın otomobiliyle çarptığı motosiklettin sürücüsü Nesrin İlan (17) ile arkasındaki Fatma Yıldırım (49) yaralandı.

Kaza, Bayramiç-Ezine Karayolu'nun 1'inci kilometresindeki, Ağaçköy Sapağı'nda bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bayramiç'ten Ezine yönüne giden Bayramiç Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Özkaya yönetimindeki otomobil, Ağaçköy sapağında, yeni aldığı plakasız motosikletiyle dönüş için manevra yapan Nesrin İlan'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle, kask takmadıkları belirlenen motosiklet sürücüsü İlan ile arkasındaki Fatma Yıldırım asfalta fırlayarak yaralandı. Otomobil sürücüsü Özkaya ise kazayı yara almadan atlattı.

Her iki yaralı ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Yıldırım, ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralanan Yıldırım'ın, Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım'ın eşi olduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI