SAMSUN'da 22 yaşındaki Ömer U. yönetimindeki otomobille önünde giden TIR'ı sollamak isterken dorsesine çarpıp, ardından yolun sağındaki park halindeki başka bir TIR'a çarptı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.
Olay bugün Samsun-Ordu karayolu Kirazlık mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 52 EU 693 plakalı otomobilin sürücüsü Ömer U., önünde giden Seyfettin Çelen yönetimindeki çekici plakası 53 EK 520, dorse plakası 53 EK 207 olan TIR'ı sollamak isterken dorsesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yolun sağındaki oto galeride park halindeki satılık bir TIR'ın dorsesine çarptı. TIR'da maddi hasar meydana geldi.
Kazada otomobil sürücüsü ile aynı araçtaki arkadaşları 27 yaşındaki Nevzat Caniblioğlu, 25 yaşındaki Emrah Almanoğlu ve 21 yaşındaki Serkan Berguzar yaralandı. Yaralılar ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi  ile özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazaya neden olan otomobilin içinde bira şişesi buldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HÇ(MS/AAA)(FOTOĞRAF)

----------------------
Ömer U.:Ömer Uzun