ANTALYA'da yaşları 15-16 arasında değişen 3 çocuk, önce bir galeriden otomobil çaldı, ardından bir marketten 600 lira gasp etti.
Olay, saat 11.00 sıralarında Kepez İlçesi'nde meydana geldi. Sakarya Bulvarı üzerinde bir otomobil çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, 07 VER 46 plakalı aracı çalanları bulmak için operasyon başlattı. Otomobili çalanlar yaklaşık 2 saat sonra Gülveren Mahallesi'ndeki bir marketten bıçak zoruyla 600 liraya yakın para gasp etti. Bu olayın ardından polis operasyonu genişletti. Mobese Merkezi'nden yapılan incelemede, çalıntı otomobilin Kepez Eski Sanayi bölgesindeki Tonguç Caddesi'nde olduğu saptandı.
OTOMOBİLİ TERK EDİP YAYA KAÇTILAR
Polisin kovalamacası sırasında trafiğe takılan şüpheliler otomobili terk ederek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Bölgeye sevk edilen motorize ekipler, 3 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Üzerlerinden bir bıçak ve marketten aldıkları paralar çıkan C.K. (16), M.A. (14) ve adı açıklanmayan şüpheli, ifadelerinin alınması için Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu'na sevk edildi.