GAZİANTEP Otogarı'nda simsarlık yapan 21 yaşındaki Rıdvan G., Kahramanmaraş'a gitmek için gelen ve polis memuru olduğu iddia edilen kişiye minibüste yer olmadığını söyleyince çıkan tartışmada tartaklandı. Polis memurunun da şikayetçi olması üzerine taraflar karakolluk oldu.
Olay, Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Kahramanmaraş'ta polis memuru olan adı öğrenilemeyen kişi, görev yaptığı şehre gitmek için terminale geldi. Kahramanmaraş'a giden ilk minibüse binmek istediğini söyleyen polis memuru, minibüste yer olmadığını söyleyen Rıdvan G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre polis memuru, Rıdvan G.'ye kafa attı. Görevlilerin araya girmesiyle büyümesi önlenen kavga daha sonra otogar içerisinde devam etti.
Olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda ekip otogara sevk edilirken polis memuru ile Rıdvan G. terminal binasındaki polis noktasına götürüldü. Burada birbirlerinden şikayetçi olan Rıdvan G. ile polis memuru ifadeleri alınmak üzere Karşıyaka Polis Merkezi'ne götürüldü.
Öte yandan, polis memuru olduğu ifade edilen kişinin Rıdvan G.'ye kafa attığı an ise minibüslerin bulunduğu peronun güvenlik kamerasına da yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, kısa süren tartışmada polis memurunun Rıdvan G.'ye kafayla vurarak olay yerinden uzaklaşması görülüyor.