OSMANİYE'de narkotik timleri, seyyar satıcı kılığına girerek uzun süredir takip ettikleri 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenledi. Film sahnelerini aratmayan operasyonda özel hareket polisleri de yer aldı.
Kentteki uyuşturucu tacirlerini yakalamak için çalışma başlatan narkotik polisi, ilk olarak seyyar satıcı kılığına girerek torbacıları uzun bir süre takip etti. Seyyar satıcı kılığındaki polisler, torbacılarla uyuşturucu kullanıcıları arasındaki alışverişleri de kemerayla kayıt altına aldı.
KAPILAR KOÇBAŞLARIYLA KIRILDI
3 ay süren fiziki ve teknik takip sonunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği operasyon için düğmeye bastı ve narkotik timleri ile özel harekat polisleri bugün sabah saat 06.00'da zırhlı araçlarla emniyetten hareket etti. 100 polisin katılımıyla oluşturulan 20 ayrı ekip tarafından 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi, açılmayan kapılar koçbaşlarıyla kırıldı.
ÇOCUKLARA ÇİKOLATA
Girdikleri evleri didik dik arayan polisler, çocukların korkmaması için de onlarla yakından ilgilenip çikolata verdiler. Sokakta olan bazı vatandaşların 'Sizlerin sayesinde rahat ediyoruz' diyerek destek verdiği polisler, evlerde yaptıkları aramada 40 gram esrar maddesi ele geçirirken, 6 kişiyi de gözaltına aldı.
Gazetecilerin de takip ettiği operasyon da gözaltına alınan E.G (29), A.G. (16), G.G.(42), N.G. (31), H.H. (25) ve S.K. (19) ifadeleri alınmak üzere Narkotik Büro Amirliği'ne götürüldü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.