OSMANİYE'de dün akşam iki grup arasında kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada, 22 yaşındaki Emrah Yaldız tüfekle açılan ateş sonucu yaşamını yitirirken, 2 kişi de bıçaklanarak yaralandı.
Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Emrah Yaldız, babası M.Y. (60), yakınları S.Y. (29) ve İ.Y. (19) ile kız kaçırma olayı nedeniyle aralarında husumet bulunan B.K. (20), B.Ç. (20) ve kardeşi H.Ç. (18) arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek tüfek ve bıçağın kullanıldığı kavga dönüştü. Kavgada Emrah Yaldız tüfekle, M.Y. ve B.K. ise bıçakla yaralandı.
Olay yerine çağırılan ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Emrah Yaldız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirdi. M.Y. ve B.K.'nın da durumlarının ağır olduğu belirtildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ise yaptığı incelemede 3 otomatik av tüfeği kartuşu ele geçirirken, kavgada kullanılan tüfek de bir evin bahçesinde bulundu. Tarafların evlerinin birbirine yakın olması nedeniyle polis hem mahallede hem de hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Olaya karışan B.Ç. ve H.Ç.'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İE(OA/CK)