BİLECİK'in Osmaneli ilçesi yakınlarında meydana gelen 3 TIR 2 kamyon ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi öldü. Bilecik-Adapazarı karayolu Tüneller mevkisinde ise buzlanma nedeniyle kayan TIR'lar yolu ulaşıma kapattı.
Kaza, Osmaneli-Bilecik karayolunun 5'inci kilometresindeki Selimiye Köy kavşağında akşam saatlerinde meydana geldi. Devrilen kamyona çarpmamak için fren yapan TIR'a arkasından gelen 2 TIR ile bir kamyon çarptı. Aynı yönden gelen Rıdvan Kaymaz yönetimindeki 26 FK 345 plakalı otomobil de zincirleme kaza yapan TIR'a çarpıp yoldan dışarı savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Rıdvan Kaymaz ile yanında oturan Gülhan Birecik olay yerinde öldü. Kaymaz ve Birecik’in cesetleri ilçedeki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan aynı saatlerde Bilecik-Adapazarı karayolunun 15'inci kilometresindeki Tüneller mevkiinde ise buzlanma nedeniyle 9 TIR kayarak yolu trafiğe kapattı. Bazı TIR'lar bariyerlere çarparken bazıları da yoldan dışarı çıktı. TIR şoförleri, karayolları ekiplerinin tuzlama çalışması yapmadığı için buzlanma nedeniyle araçların yoldan çıktığını söylediler. Kapanan yolda araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Yolun ulaşıma açılması için çalışmalar sürdürülüyor.