'ACIKINCA DERELEDEN SU İÇTİM'

Akrabaları tarafından bulunduğu yerden alınarak Bağtepe Mahallesi'ne getirilen Mehmet Kütük, ailesine teslim edilirken duygulu anlar yaşandı. Annesiyle birlikte inekleri otlatmaya giderken kaybolduğunu söyleyen Mehmet Kütük, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Annemi kaybedince ormanın içinde yürümeye devam ettim. Giderken acıktım. Yiyecek bir şey bulamadığım için açlığımı derelerden su içerek bastırdım. Giderken çadırları gördüm. Çadırların orada insanları görünce de sevindim. Yanlarına vardığımda 'Nereden geliyorsun?' diye sordular, ben de ağlayarak annemi kaybettiğimi söyledim. Daha sonra onlara çok acıktığımı söyledim. Bana yemek ve su verdiler. Açlığımı giderdikten sonra Bağtepe'den Hacı'nın oğlu olduğumu söyleyince telefonla akrabalarımı aradılar."

"ÖNCE ÇOCUK BULUNANA KADAR, SONRA DA SEVİNÇTEN AĞLADIM"

Anne Sinem kütük ise oğlunun bulunduğunu duyunca ne yapacağını şaşırdığını belirterek, "Sevinçten ağladım. Önce çocuk bulunana kadar ağlamıştım, sonra da 'Oğlum bulundu' diye sevinçten ağlamaya başladım. Akrabalarımız gidip çocuğu getirdi. Çok mutluyum Allah kimsenin başına vermesin" diye konuştu. Baba Hacı Kütük ise çok mutlu olduğunu belirterek, oğlunu bulabilmek için kendileriyle birlikte arayan jandarma ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI