BURSA’nın Orhangazi İlçesi’ndeki bir çiftlik evininin ağıl ve samanlık bölümünde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangında ağılda bulunan 15 koyun telef oldu.
Yangın, saat 14.00 sıralarında Muradiye Mahallesi, Gülün Spor Tesisleri altında bulunan AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi İsrafil Turan ve ailesine ait çiftlik evinin yanında bulunan ahır ve samanlıkta çıktı. Samanlık bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Samanlığın yanında bulunan ve içinde 15 koyunun bulunduğu ağıla da sıçrayan yangına ilk olarak çiftlik sahipleri ve çalışanları müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangında çiftlik sahipleri ve çevredekiler büyük panik yaşadı.
Yangını haber alan Orhangazi Belediye Başkanı AK Parti’li Neşet Çağlayan çiftliğe gelerek yangın ile ilgili bilgi aldı. İtfaiye ekipleri ile görüşen Çağlayan çiftlik sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Belediye itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile tamamen kontrol altına alınan yangında ağılda bulunan 15 koyun telef oldu.
Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI