SAMSUN'da bir marketten mont, ayakkabı ve Orhan Gencebay'ın şarkılarının bulunduğu CD çaldığı öne sürülen 35 yaşındaki Ferit Gürler, polis tarafından yakalandı. Gürler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay dün İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ankara'dan Samsun'a gelen Ferit Gürler, müşteri gibi bir Alışveriş Merkezi'ne girdi. Merkezin giyim bölümünden 1 adet erkek montunu alıp çantasına koydu. Daha sonra bir ayakkabı mağazasına giren şüpheli, buradan da 1 adet erkek ayakkabısı ile Orhan Gencebay'ın şarkılarının bulunduğu 1 adet CD'yi de çantasına koyuduğu sırada çalışanlar tarafından farkedildi. Farkedildiğini anlayan şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine alışveriş merkezine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheliyi tespit edip gözaltına aldı. Şüphelinin olay sırasında yanında iki kişinin daha olduğu tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatıldı.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Ferit Gürler, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.