ORDULU Üsteğmen, 28 yaşındaki Fatih Felek, görev yaptığı Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 9 yaşında iken babası Orhan Felek'in de böbrek yetmezliği sonucu öldüğü belirtildi. 3.5 ay önce evlenen Üsteğmen Fatih Felek, yarın toprağa verilecek.
Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde 10'uncu Motorlu Piyade Tugayı’na bağlı Sorgun Kışlası’nda 1 yıldan bu yana görev yapan Üsteğmen Fatih Felek bu sabah görev başındayken kalp krizi geçirdi. Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Felek tüm müdahalalere rağmen kurtarılamadı. Acı haber Ordu İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar tarafından Ordu’nun Altınordu İlçesi Yeni Mahalle'de yaşayan anne Leyla Felek'e bildirildi. Fatih Felek'in ana evine Türk bayrağı asılırken acı haberi duyan yakınları da anne Leyla Felek’in evine akın ederek taziye ziyaretinde bulundu. 3 yıldan bu yana üsteğmen olarak görev yapan Fatih Felek’in 1 yıldır Bitlis’te görevli olduğu, yaklaşık 3.5 ay önce Ordu’da 26 yaşındaki Melike Felek ile evlendiği belirtildi.
Fatih Felek’in babası Orhan Felek’in Jandarma Başçavuş olarak Kıbrıs Barış Harekatı’nda görev yaptığı, burada görevliyken böbreklerinden rahatsızlanarak sağlık sorunları yaşadığı daha sonrada hayatını kaybettiği belirtildi. 9 yaşındayken babası Orhan Felek’i kaybederek yetim kalan Fatih Felek 18 yıl sonra görevi başında vefat ederek babasıyla aynı kaderi yaşaması yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.
Fatih Felek’in amcası 54 yaşındaki Sinan Felek, "Fatih ağabeyimizin bize bir tek yadigarıydı. Ağabeyim başvaçuştu. Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra rahatsızlandı. Böbrek yetmezliğinden 38 yaşında vefat etti. Fatih’i biz büyüttük. 3.5 ay önce düğününü yaptık. Kendisi 1 yıldır Bitlis’te görev yapıyordu. Acı haberini aldık, acımız büyük" dedi.
Üsteğmen Fatih Felek’in naaşı yarın Ordu’nun Ulubey İlçesi Koşaca Köyü’nde toprağa verilecek.