Ordu'da Çatışma 6 PKK'lı Öldürüldü
Ordu'nun Mesudiye İlçesi ile Sivas'ınKoyulhisar sınır hattı bölgesindeki kırsal alanda bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. 6 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen, çatışmanın sürdüğü ifade edildi.
6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Ordu'nun Mesudiye İlçesi ile Sivas Koyulhisar sınır hattında arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bu gece çatışma çıktı. Yoğun sis ve yağmurun hakim olduğu bölgede çıkan çatışmada 6 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Sevk edilen takviye birliklerle abluka altına alınan bölgede zaman zaman çatışmaların sürdüğü kaydedildi.
3 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Ordu'nun Mesudiye İlçesi'nde geçen 31 Temmuz'da PKK'lı teröristlerle, güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Çatışmanın ardından kaçan terörist grubun etkisiz hale getirilmesi amacıyla Ordu'nun Gölköy-Mesudiye ilçeleri ile Tokat sınır hattında geniş kapsamlı arazi arama-tarama çalışması başlatılmış ve 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilmişti.