Elvan EZBER İSTANBUL, () MALTEPE'de yolcu almaya giden taksici Ahmet Çelik (46), direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Çelik'in kullandığı otomobil karşı yönden gelen araca çarparak durdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hareketsiz yatan Çelik'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Küçükyalı'daki Şahin Taksi Durağı'nda çalışan Ahmet Çelik, saat 09.00'da bir otelden yolcu almak için duraktan ayrıldı. 34 TJD 59 plakalı otomobiliyle seyir halindeki Çelik, Gül Caddesi'ne geldiğinde rahatsızlandı. Çelik'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, karşı yönden gelen Aydın Tunç'un kullandığı 34 FA 5623 plakalı araca çarparak durdu. Aracından aşağı inen sürücü Tunç, taksi şoförünün koltukta hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine hem trafik polisi hem de sağlık görevlileri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Çelik'in kalp krizi sonucu öldüğünü belirledi.

Ölüm haberi üzerine Çelik'in mesai arkadaşları ve akrabaları kazanın geldiği yere gitti. Bir saat önce Çelik'le beraber kahvaltı yaptıklarını söyleyen arkadaşları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çelik'in akrabası bir kadın ise gözyaşlarını tutamadı. Çelik'in eşinden kısa süre önce ayrıldığı ve yalnız yaşadığı öğrenildi.

(BB) (FOTOĞRAFLI)