Erdem ÖZCAN/BANDIRMA (Balıkesir), ()- BANDIRMA'da dün oturduğu apartmanın 5'inci katındaki balkondan dengesini kaybederek düşüp yaşamını yitiren Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi İngilizce okutmanı Harun Karacan, gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Olay, dün sabah saat 07.00 sıralarında Hacıyusuf Mahallesi Ortaokul Caddesi’nde meydana geldi. Aynı zamanda Toplum Gönüllüleri Lideri olan İngilizce okutmanı 41 yaşındaki Harun Karacan, hava almak için çıktığı 5'inci kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek düştü. Şeker hastası olduğu bilinen Karacan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Karacan’ın cenazesi, bugün Haydarçavauş Camii’inde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Şehir Mezarlığı’na toprağa verildi. Cenazeye Balıkesir AK Parti  Milletvekili Cemal Öztaylan, Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Fahri Sert, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin öğrencileri, Toplum Gönülleri arkadaşları ve sevenleri katıldı.
Ailesini ve öğrencilerini yasa boğan öğretim görevlisi Karacan'dan geriye ailesiyle birlikte çekilen mutlu bir günün fotoğrafı hatıra olarak kaldı.
FOTOĞRAFLI