SAMSUN'da lise öğrencisi 16 yaşındaki O.G., okul arkadaşı aynı yaştaki E.Ö.'yü çıkan kavgada sol bacağından bıçakla yaraladığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. 
Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi Çetinkaya Sokak üzerinde meydana geldi. Bir lisenin 9. sınıf öğrencisi olan E.Ö. karnesini aldıktan sonra evinin yolunu tuttu. Yolda yürüdüğü sırada, aralarında para anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan okul arkadaşı 9'uncu sınıf öğrencisi O.G. ile karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine O.G., iddiaya göre üzerinde bulunan bıçakla arkadaşını sol bacağından yaralayıp kaçtı.
KAN KAYBINDAN SOLUNUMU DURDU
Bir süre yürüyen yaralı öğrenci aşırı kan kaybedince fenalaşıp bir çay ocağına sığındı. Burada bulunanlar olayı polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansa alınan öğrenci aşırı kan kaybı nedeniyle tansiyonunun düşmesine bağlı olarak solunumu durunca sağlık ekipleri müdahale etti. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Polise ifade veren E.Ö. kendisini okul arkadaşı O.G.'nin bıçakla yaraladığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis şüpheli öğrenciyi kısa sürede yakaladı. O.G. , "Beni sıkıştırıp para istiyordu. Bu nedenle birkaç kez kavga ettik ve beni dövdü. Ben de yine 'karşıma çıkar, kavga ederiz' endişesiyle bıçak taşımaya başladım. Olay sırasında da bıçağı saplamak istemedim. Kazayla oldu" dedi.
Polisteki işlemlerinin ardından şüpheli öğrenci Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.