BATMAN kent merkezindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan 32 yaşındaki Fethullah Sakar, evinde ölü bulundu. Sakar'ın, içtiği tinerle yaşamına son verdiği iddia edildi.
Batman Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan Fethullah Sakar, bugün okula gitmeyince meraklanan meslektaşları onu cep telefonu ile aradı. Ancak cep telefonlarına da yanıt alınamayınca, okul idaresi, Sakar'ın yakınlarına ulaşarak, durumu aktardı. Eve gelen Sakar'ın yakınları, içerden gelen cep telefonu zil sesini duymalarına rağmen kimsenin cevap vermemesi üzerine kapıyı kırarak içeri girdi. Sakar'ın odasında cesedini bulan yakınları durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme sonrası Sakar'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi amacıyla Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra Fethullah Sakar'ın cenazesi, Gürcüş İlçesi'ne bağlı Vergili Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Evli ve bir çocuk babası öğretmen Fethullah Sakar'ın, henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girdiği ve içtiği tinerle yaşamına son verdiği iddia edildi. Sakar'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

AA(GG/SS) (FOTOĞRAFLI)