MUŞ'ta köylerden aldığı lise öğrencilerini kent merkezine götüren servisi ile Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda görevli öğretmenleri taşıyan minibüs, kavşakta kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 25 kişi hafif yaralandı.
Kaza, bugün saat 06.40'da merkeze bağlı Çukurbaş ile Durugöze köyleri kavşağında meydana geldi. Bostankent, Güven ve Yedipınar köylerindeki lise öğrencilerini Muş kent merkezine götüren Mustafa Aykut yönetimindeki 49 S 0076 plakalı öğrenci servisi ile Bostankent Köyü'ne Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda görevli öğretmen ve görevlileri taşıyan Mehmet Can Gök yönetimindeki Muş İmam Hatip Lisesi'ne ait 49 DA 343 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Bölgede etkili olan sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada 13 öğrenci, 8 öğretmen, 3 sınav görevlisi ile sürücü Mehmet Can Gök hafif yaralandı. Yaralılar Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazanın ardından yaralı öğretmen ve öğrencileri ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Sisten dolayı meydana gelen kazada iki servis minibüsü kaza yaptı. Yaralıların durumu iyi. Küçük sıyrıklarla atlattılar. Korkulacak bir durum yok. Sadece iki öğretmen arkadaşımızın burnunda kırık var" diye konuştu.