Hasan POLAT/KAZAN (Ankara), () - ANKARA'nın Yenimahalle İlçesi'nde müteahhitlik yapan 49 yaşındaki Ünsal Gök, borçları nedeniyle Kazan İlçesi'ndeki Kurtboğazı Barajı'nda intihar etti. Cesedi barajdan çıkarılan Gök'ün bıraktığı notta, 'Sattığı dairelerin tapusunu teslim edemediğini, çocuğuna da iyi baba olamadığını' belirterek, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirtti.
Çorum Alaca nüfusuna kayıtlı olan ve Yenimahalle'de müteaahitlik yaptığı belirtilen  Ünsal Gök'ten dün saat 07.30'da evden çıktıktan sonra daha haber alınamadı. Cep telefonuna da ulaşamayan yakınları durumu polise haber verdi. Polis ekipleri, cep telefonu sinyali yardımıyla Ünsal Gök'ün aracını Kurtboğazı Barajı kenarında park halinde buldu. Araç içinde ve çevresinde yapılan araştırmanın ardından Ünsal Gök'e ait bir not kağıdına ulaşıldı. Gök'ün, "Sattığım dairelerin tapusunu teslim edemedim. Çocuğuma iyi baba olamadım. Kimsenin suçu yok bu olanların sorumlusu benim" notu bıraktığı belirtildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi dalgıçları tarafından yapılan aramanın ardından Ünsal Gök'ün cesedi sudan çıkartılarak Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cesedin sudan çıkartılması sırasında Gök'ün yakınları göz yaşlarına boğuldu. Evli ve yetişkin bir oğlu olan Gök'ün cenazesi Ankara'da toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI