Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ’ın Elbistan İlçesi’nde, 63 yaşındaki Ramazan Tekin, 2011 yılında otomobilinde arkadaşı Ahmet Öç ile birlikte tabancayla başından vurularak öldürülen oğlu 29 yaşındaki Erhan Tekin’in katil ya da katillerinin bulunmamasına tepki gösterdi.
Galericilik yapan 2 çocuk babası Erhan Tekin, 30 yaşındaki 3 çocuk babası arkadaşı Ahmet Öç ile birlikte 25 Mart 2011’de Akbayır Köyü yakınlarında otomobilde öldürüldü. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında aradan geçen sürede cinayeti işleyen yada işleyenlere ulaşılamadı.
En büyük oğlu Erhan’ı kaybettikten sonra eşi ve 6 çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Ramazan Tekin, oğlu ve arkadaşının katil veya katillerinin bulunmamasına tepki gösterdi.
Oğluyla birlikte öldürülen arkadaşı Ahmet Öç’ün babası Mustafa Öç’ün olaydan 26 gün sonra kalp krizinden yaşamını yitirdiğini hatırlatan Ramazan Tekin, "Oğlum ve arkadaşı aracın içerisinde ölü bulundu. Bu olaya 3 savcı baktı, 3 komutan değişti hiçbir sonuç alınamadı. Bir arpa boyu kadar yol alınmadı. Oğlumun ve arkadaşının katil ya da katillerinin bulunup cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

MY(HK/BT) (FOTOĞRAFLI)