VAN'ın Saray İlçesi’nde, 31 yaşındaki evli oğlunun eşi ile tartıştıktan sonra intihar ederek canına kıydığını öğrenen 57 yaşındaki baba Mevlüt Bedir, evi terkedip dayısının evinde bulunan gelinini silahla öldürdü.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Van’ın Saray İlçesi merkezinde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde 3 çocuk babası Sedat Bedir ve eşi 27 yaşındaki Deniz Bedir çifti, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavga etti. Bunun üzerine Deniz Bedir çocuklarını da yanına alarak dayısının evine gitti. Olayın ardından bunalıma giren Sedat Bedir bugün saat 15.00 sıralarında evinde kendisini tavana asarak intihar etti. Olayın fark edilmesinin ardından oğlu Sedat Bedir’in cansız bedenini alarak hastaneye götüren baba Mevlüt Bedir, daha sonra taksi ile tekrar evine döndü.

Oğlunun ölüm haberiyle çılgına dönen Mevlüt Bedir, yanına aldığı av tüfeği ile gelininin bulunduğu dayısının evine gitti. Mevlüt Bedir, burada görüşmek istediğini belirttiği gelini Deniz Bedir’i av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Mevlüt Bedir olayın ardından firar ederken, karı, kocanın cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere Özalp Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ilçede geniş güvenlik önlemi alırken, Mevlüt Bedir’in yakalanması için çalışma başlatıldı.